Mióta a Cink lelkes olvasója vagyok, már többször is eszembe jutott, hogy össze kéne gyűjtenem az oldal hibáit, amiket a fejlesztők eddig nem orvosoltak. Talán csak azért, mert ők nem szembesültek velük. Mostanra sikerült rászánnom magam, hogy belevágjak ebbe az önkéntes közszolgálati melóba, amivel remélem, jobbá tehetem a Gawker oldalainak működését. Mármint ha a Hercegprímás utcában is vevők az ötletemre.

Hangsúlyozom, nem a fikázódás a célom, hanem tényleg pusztán csak a hibákra való figyelemfelkeltés, hátha idővel ezekből a hibákból egyre kevesebb lesz. Ezért is döntöttem úgy, hogy nem azt a nevet adom a blognak, ami először ezsembe jutott. Hiszen így mégiscsak pozitívabban hangzik, na.

Igazából annak örülnék a legjobban, ha egy idő után megszűnne ez a blog. Ugyanis az azt jelentené, hogy elértem a célom, és ezzel is hozzájárultam az oldal tökéletessé tételéhez.

Lesznek itt képek, mikrobejegyzések, rövidebb-hosszabb leírások a parákról friss és régebbi posztok alapján - természetesen ugróhivatkozásokkal ellátva - magyarul és angolul is. Elvégre a Kinja-felhasználók döntő többsége nem beszéli és nem is érti ékes anyanyelvünket. Reményeim szerint ez az első és egyetlen poszt (az angol nyelvű bemutatkozást leszámítva), amiben nincs semmi hibabejelentés. Mindjárt érkezik is az első, ún. igazi poszt. Mondjuk, azt már elfelejtettem, hogy most éppen min húztam fel magam (de így is van jó pár észrevételem).

Ha valaki kommentben felhívja a figyelmem bármilyen általa észlelt hibára, több szem többet lát alapon rögtön reblogolom.

Úgyhogy hajrá!